Allure wordt Weverling Groenproviders

In 2009 groeide er iets moois uit Weverling: Allure Tuinen. Wij hebben vele tuinen mogen ontwerpen, aanleggen en onderhouden voor particuliere klanten, instellingen en landgoederen. Nu is het tijd om de werkzaamheden van Allure en Weverling weer samen te brengen. Vanaf 1 januari 2023 gaan we verder onder de naam Weverling Groenproviders. Voor sommigen een nieuwe naam, maar nog altijd dezelfde service en dezelfde mensen. Met net zoveel allure als voorheen zijn wij er voor hoogwaardige tuinen met veel groen. Van groenadvies, ontwerp tot realisatie en beheer.

 

Weverling Groenproviders is actief in heel Zuid-Holland, met vestigingen in Monster, Den Haag en Rotterdam. En vanaf volgend jaar maart ook in Alphen aan den Rijn. Onze mensen zijn dus altijd in de buurt en kunnen u snel van dienst zijn.
Wij zullen u spoedig informeren over de ontwikkelingen van onze nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn!

 

Vanaf 1 januari 2023 verandert Allure Tuinen in:
Weverling Groenproviders
Telefoonnummer       070 – 36 91 336
E-mail                          info@weverling.nl
Website                       www.weverling.nl

 

Alle overige bedrijfsgegevens (bankrekening, KvK-nummer, BTW-nummer) blijven hetzelfde. Klanten van Allure Tuinen verzoeken we onze naamswijziging door te voeren binnen uw administratie indien van toepassing. Graag tot ziens in het nieuwe jaar, onder een nieuwe naam.

 

Hartelijke groet,

Ook namens het team van Allure Tuinen,
Weverling Groenproviders

Delen