Aan onze opdrachtgevers en relaties

We bevinden ons in vreemde en lastige tijden.
Als groenbedrijf nemen wij ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Graag brengen wij u op de hoogte van onze aanpak:

We hebben een duidelijk beleid opgesteld. Wij laten ons hierbij leiden en informeren door instanties en deskundige adviezen, zoals het Nederlandse kabinetsbeleid, GGD, RIVM en werkgeversorganisaties als VNO-NCW, MKB en branchevereniging VHG.

Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen en de adviezen. Zij letten extra op hygiëne, wassen hun handen vaker en houden afstand van derden. Mensen met (milde) klachten worden thuis gehouden, waar zij anders wellicht wel zouden werken.

Bezoeken aan leveranciers beperken we, het materiaal, indien van toepassing, wordt zoveel mogelijk geleverd in ons magazijn.

Wij hanteren voor de buitenmedewerkers verschillende start- en eindtijden zodat op het bedrijf niet te veel mensen tegelijk bij elkaar zijn of komen. Ook werken er ploegen direct vanuit huis.

De medewerkers reizen zoveel mogelijk individueel naar de werkplek. Zij brengen hun pauzes door in de tuin of in de bedrijfsauto (zo nodig in shifts) en niet binnen bij de klant of in gebouwen van de opdrachtgever.

Werkoverleg doen we zoveel mogelijk een-op-een, indien iedereen gezond en fit is en anders telefonisch.

Ook op kantoor hebben wij meerdere acties ondernomen om verspreiding tegen te gaan.
Zo mogelijk werken onze medewerkers thuis, of apart van elkaar in verschillende ruimtes.
Afspraken met klanten gaan alleen door als beiden ermee instemmen en anders telefonisch.

We zijn dus als bedrijf goed bereikbaar en de werkzaamheden worden zo normaal en goed mogelijk uitgevoerd.

Met deze maatregelen kunnen wij onze dienstverlening (voorlopig) voortzetten, met oog voor uw gezondheid en die van onze medewerkers.

Mocht u vragen hebben, twijfel niet en neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en wensen u ook veel succes en wijsheid in deze lastige tijd.

Tags:
Delen