Kies voor Weverling Groenproviders

Weverling Groenproviders Alphen a/d Rijn

Voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers/klanten werkt Weverling nu ook vanuit de nieuwe locatie in Alphen aan den Rijn.

Hier wordt allround aanlegwerk en meerjarig onderhoud uitgevoerd. Begraafplaatsen, zorginstellingen en scholen zijn de voornaamste opdrachtgevers van Weverling Alphen. Slagkracht en flexibiliteit is hier van belang en daar is de vestiging Alphen met hun enthousiaste groep en gunstige locatie erg goed in. Met de vestigingen in Rotterdam, Westland, Den Haag en Alphen bij elkaar heeft Weverling een groot bereik in Zuid-Holland en kan zij voor ieder type opdracht de juiste werknemers en materieel selecteren.

De Specialisten

Uw aanspreekpunt in Alphen a/d RIjn

Martin-weverling-group

Martin BregmanProjectleiderAanlegprojecten, beplantingsdeskundige T. 06 - 340 159 86

De voordelen van Weverling

  • Advies en groen op maat
  • Duurzaamheid als prioriteit
  • Gecertificeerd
  • 80 jaar actief

Adres- en contactgegevens

Openingstijden

  • Ma t/m Vr : 07:30 – 17:30
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

Advies & Projectbegeleiding nodig?

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Diensten

Groenonderhoud & Groenaanleg
Groenonderhoud

Groen is het kapitaal van de stad, maar meer nog van de mensen die er leven. Mensen hebben nu eenmaal groen nodig en houden ervan.

Bekijk dienst
Groene Gevels
Groene Gevels

Het vergroenen van gevels en daken geeft een natuurlijke compensatie voor de toenemende verharding van de buitenruimte.

Bekijk dienst
Groene Schoolpleinen
Groene Schoolpleinen

Op een groen schoolplein draait het even niet om de PC of het schoolbord, maar om de natuur. Hier kunnen leerlingen kennismaken met de natuur.

Bekijk dienst
Begraafplaatsen & Crematoria
Begraafplaatsen & Crematoria

Begraafplaatsen en crematoria zijn veelal groene oases. Het onderhouden van groen op deze plaatsen vraagt om een respectvolle en professionele aanpak.

Bekijk dienst
Groenadvies & Ontwerp
Groenadvies & Ontwerp

De groene buitenruimte is in beweging. De invloed van het veranderende klimaat en nieuwe milieuwetgevingen houden ons bezig.

Bekijk dienst
Boomverzorging
Boomverzorging

Bomen zijn niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Goed onderhoud aan bomen is essentieel om de groei, gezondheid en veiligheid te waarborgen.

Bekijk dienst

Onze missie

Met de natuur als inspiratiebron draagt Weverling Groenproviders o.a. in de regio Rotterdam al 80 jaar bij aan het ontwikkelen, behouden en onderhouden van een groene(re) leefomgeving waarin mensen prettig wonen, werken en leven. Het versterken van de groensector, duurzaamheid, maatschappelijk gericht ondernemen en het investeren in (groen) innovaties zijn de kern van ons denken en handelen.

De natuur als inspiratiebron

De kwaliteit van de leefomgeving staat centraal in ons dagelijks bestaan. Daarin neemt groen een cruciale plaats in. Bij Weverling Rotterdam kiezen we als groenvoorziener en hoveniersbedrijf bewust voor de natuur en een groen leefklimaat. Niet als optie, maar als noodzaak. Het (mee)werken aan een groene samenleving waar gevarieerde plantenborders, ecologische bermen, fraaie daktuinen, gevelgroen, milieuvriendelijke onkruidbeheersing en duurzaamheid centraal staan.