Volg ons

0174 - 24 36 65
info@weverling.nl

Boomaweg 27a
2681 RH Monster

Groenwerkzaamheden

Boomverzorging

Werkzaamheden Boomspecialisten
Naast rooien en (vorm)snoeien, verzorgen onze boomspecialisten alle onderhoud aan (solitaire) bomen of boomclusters in het publieke groendomein.

Werkgebied Boomverzorging
Vanuit onze vestigingen in Westland, Den Haag en Rotterdam bestrijken wij een groot gebied en voeren wij boominspectie, -verzorging en werkgerelateerde werkzaamheden uit voor veel verschillende opdrachtgevers als particulieren, gemeenten, bedrijven en corporaties.

Boomverzorging bestaat o.a. uit bomen vellen, snoeien, (tijdelijk) verplanten, standplaatsverbetering en lucht- en waterhuishouding. Er wordt niet alleen gekeken naar wat zichtbaar is, maar ook naar wortels en bodemgesteldheid.

Image

Boominspectie

Weverling Groenproviders voert boominspecties uit. Wij adviseren u over alles wat de groeiomstandigheden van bomen kan verbeteren. Ook over zieke bomen kan advies worden gegeven.

Visual Tree Assessment
Ook kunnen wij een VTA (Visual Tree Assessment) voor u verzorgen. Dit is een visueel boomonderzoek inclusief schriftelijke rapportage waardoor inzicht wordt verkregen in de vitaliteit van de boom en eventuele ziekten, plagen en beschadigingen.

Adviezen & Projectbegeleiding nodig?

Weverling

Voordelen

Boomverzorging en -advies door deskundige European Tree Workers
Veilig werken met gekeurde gereedschappen en kettingzagen staat voorop
Analoge en digitale rapportages boominspectie
Planontwikkeling en begeleiding m.b.t. het gewenste eindbeeld

Weverling Inschakelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
wij voorzien u graag van advies.

0174 - 24 36 65of

Contact