Groenwerkzaamheden

Boomverzorging

Werkzaamheden Boomspecialisten
Naast rooien en het (vorm)snoeien van bomen, verzorgen onze boomspecialisten alle onderhoud aan (solitaire) bomen of bomen clusters in het publieke groendomein. Deze werkzaamheden zorgen ervoor dat de alle bomen gezond blijven en een optimale conditie behouden.

Waarom snoeien zo belangrijk is
Wanneer bomen snel groeien zal de schaduw in uw tuin toenemen. Dit kan voor een slordige uitstraling zorgen en het beïnvloedt de conditie van de boom. We adviseren dan ook regelmatig uw bomen te laten snoeien door een professional, dit is een belangrijk onderdeel van boomverzorging.

Door de bomen te snoeien wordt de bloei en vruchtvorming van de boom gestimuleerd. Deze handeling zorgt ervoor dat de boom zich beter kan ontwikkelen door de toename van ruimte en licht.

Onze professioneel boomverzorger zal uw bomen zo snoeien dat afgestorven, zwakke of zieke takken verwijderd worden. Bovendien zal hij de bomen begeleiden zodat de takken in een vorm groeien die de wortels goed kunnen dragen. Deze methode zorgt voor een langere levensduur van de boom.

Werkgebied Boomverzorging
Vanuit onze vestigingen in Westland, Den Haag en Rotterdam bestrijken wij een groot gebied en voeren wij boominspectie, -verzorging en werkgerelateerde werkzaamheden uit. Dit doen wij voor veel verschillende opdrachtgevers als particulieren, gemeenten, bedrijven en corporaties. Onze boomverzorgers hebben alle benodigde kennis om de veiligheid van de bomen en die van uzelf te garanderen.

Boomverzorging bestaat o.a. uit bomen vellen, snoeien, (tijdelijk) verplanten, standplaatsverbetering en lucht- en waterhuishouding. Er wordt niet alleen gekeken naar wat zichtbaar is, maar ook naar wortels en bodemgesteldheid.

Image

Boominspectie

Weverling Groenproviders voert boominspecties uit. Wij adviseren u over alles wat de groeiomstandigheden van bomen kan verbeteren. Ook over zieke bomen kan advies worden gegeven.

Visual Tree Assessment
Ook kunnen wij een VTA (Visual Tree Assessment) voor u verzorgen. Dit is een visueel boomonderzoek inclusief schriftelijke rapportage waardoor inzicht wordt verkregen in de vitaliteit van de boom en eventuele ziekten, plagen en beschadigingen.

Wilt u uw bomen laten inspecteren of behandelen? Neem contact met ons op via: 0174 - 79 27 69 of info@weverling.nl

Adviezen & Projectbegeleiding nodig?

Weverling

Voordelen

Boomverzorging en -advies door deskundige European Tree Workers
Veilig werken met gekeurde gereedschappen en kettingzagen staat voorop
Analoge en digitale rapportages boominspectie
Planontwikkeling en begeleiding m.b.t. het gewenste eindbeeld

Weverling Inschakelen?

Neem contact met ons op, wij voorzien
u graag van deskundig groenadvies.

0174 - 24 36 65of

Contact