Volg ons

0174 - 24 36 65
info@weverling.nl

Boomaweg 27a
2681 RH Monster

Groenwerkzaamheden

Dak- & Gevelgroen

Weverling Groenproviders verzorgt de aanleg van extensieve groendaken zoals sedum en intensieve daktuinen. Hierbij heeft het dak een gebruiksfunctie in combinatie met beplanting die u ook in een gewone tuin kunt vinden.

Het vergroenen van gevels en daken geeft een natuurlijke compensatie voor de toenemende verharding van de buitenruimte. Natura Daken + is de uitkomst van een samenwerking van Weverling Groenproviders met zonnepanelen-expert Wattco, samen zijn zij specialist op het gebied van duurzame dakconcepten.

Groen als dakbedekking
Een groendak of vegetatiedak is een verzamelnaam voor platte of hellende daken met begroeiing. Diverse gemeenten in Zuid-Holland hebben subsidieregelingen voor woningcorporaties, bedrijven, instellingen en particulieren voor het aanleggen van groene daken.

Ook milieu- en klimaatverandering vormen voor overheden, projectontwikkelaars en stedenbouwkundigen steeds meer aanleg van duurzame daken zijn daarbij essentieel. Kwaliteit en betrouwbaarheid van de dakconstructie en dakbedekking van een groendak, zijn essentieel. Natura Daken + biedt u oplossingen op het gebied van uiteenlopende duurzame dakconcepten. Denk hierbij aan groendaken in combinatie met zonnepanelen, maar ook bijbehorend onderhoud en renovatie van daken.

Image

Groene Gevels; Verticale Tuinen

Groene gevels ofwel verticale tuinen hebben slechts een kleine oppervlakte nodig om veel effect te hebben op de directe omgeving. De normaliter vrij harde uitstraling van gevels kan worden omgetoverd in een zachte, groene, natuurlijke gevel die bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling van gebouwen die het werkplezier en de productiviteit van de mens positief beïnvloedt.

Natura Daken & Groendakconcepten

Weverling

Voordelen

Specialistische bedrijven die samenwerken aan hetzelfde duurzame groendak
Kwaliteit, zekerheid en een waterdichte borging van het groendak en groene gevels
Natuurlijke compensatie van toenemende verharding
Er zijn subsidieregelingen die de kosten dragen van een duurzaam groendak

Weverling Inschakelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
wij voorzien u graag van advies.

0174 - 24 36 65of

Contact