Volg ons

0174 - 24 36 65
info@weverling.nl

Boomaweg 27a
2681 RH Monster

Groenadvies & Ontwerp

De kwaliteit van de leefomgeving staat centraal in ons dagelijks bestaan. Een leefomgeving moet uiteraard gecreëerd worden wil deze duurzaam en bewust gebruikt worden. Weverling Groenproviders voorziet u van een passend advies en ontwerp.

De groene buitenruimte is in beweging. De invloed van het veranderende klimaat en nieuwe milieuwetgevingen houden ons bezig. Dit heeft bijvoorbeeld zijn uitwerking op onze vrijetijdsbesteding en daarmee is strategisch groenbeheer gewenst. Wij houden ons daarom dagelijks bezig om deze gevraagde duurzaamheid te vertalen naar aanpassingen en veranderingen in onze groene leef- en woonomgeving. Weverling Groenproviders streeft ernaar dat een openbare ruimte duurzaam is en het aantal vierkante meter optimaal benut wordt.

Wij kunnen u van groenadvies voorzien. Groenadvies houdt in dat wij een plan kunnen aanleveren waarbij we u publieke ruimte veranderen in een duurzame fijne omgeving. Voordat we advies kunnen geven zullen we eerst goed alle wensen doornemen en vanuit daar een groen ontwerp voor u realiseren.

Advies en groenbeheer

Naast de uitvoering van het groenbeheer delen wij graag onze ervaring, groenkennis en ons inzicht over het optimaliseren van effectief groenbeheer, beplantingsplannen, kostenbesparingen en het op duurzame wijze inrichten van de buitenruimte.

Image

Met de natuur als inspiratiebron dragen wij al bijna 80 jaar bij aan het ontwikkelen, behouden en onderhouden van een groenere leefomgeving. Hierdoor wonen, werken en leven mensen erg prettig. Hierbij gaat het niet alleen om groenbeheer, maar ook om het ontwerpen van inspirerende en aansprekende buitenruimtes. Hierbij kunt u denken aan een buitenruimte ‘kinderdagverblijf’ waar buiten spelen verantwoord en leuk is. Of het transformeren van een saaie publieke ruimte in een duurzame openbare groen ruimte. Uiteraard houden wij rekening met alle wetten en reglementen uit uw gemeente of leefomgeving.

Met onze eigen ontwerpstudio House of Green, kunnen wij een totaalconcept aanbieden. Via deze pagina op de website van House of Green vindt u diverse zakelijke projecten en ontwerpen voor openbaar groen die in opdracht van Weverling zijn uitgevoerd.

Adviezen & Projectbegeleiding nodig?

Weverling

Voordelen

Uitgebreide kennis- en ervaring met (strategisch) groenbeheer
Actuele kennis van flora- en fauna wetgeving
Ruime ervaring in duurzaam groenontwerp en duurzaam groenadvies
 
 

Weverling Inschakelen?

Neem contact met ons op, wij voorzien
u graag van deskundig groenadvies.

0174 - 24 36 65of

Contact