Volg ons

0174 - 24 36 65
info@weverling.nl

Boomaweg 27a
2681 RH Monster

Groenwerkzaamheden

Duurzaam Groenonderhoud

Groen is het kapitaal van de gemeente, maar meer nog van de mensen die er leven. Mensen hebben nu eenmaal groen nodig en houden ervan. Dat betekent dat inrichting, beheer en onderhoud van de groene buitenruimte veel aandacht en zorg verdient.

Eisen Groenonderhoud & aanleg
Door onze jarenlange ervaring is Weverling op de hoogte van alle specifieke wensen en eisen op het gebied van groenonderhoud en -aanleg, zowel in de kleine dorpskernen als in stedelijke omgevingen.

Meer groen in de wijk levert zowel sociaal als financieel veel op. Mooier groen verbindt mensen. Hierdoor neemt vandalisme af en het gevoel van veiligheid neemt toe. Daarnaast stimuleert meer groen in een wijk de woningverhuur en -verkoop. Investeren in groen verdient zich dus altijd terug.

Welke groenwerkzaamheden doen wij?
Weverling Groenproviders doet de volgende werkzaamheden:

- Aanleg van groene buitenruimtes zoals (stads)parken, speelterreinen, binnentuinen, bermvergroening en rotondes. Hierin verzorgen wij de aanleg van bodemverbetering, beplanting, bomen, (half)verharding, hekwerk, speeltoestellen, gras en kunstgras.

- Onderhoud van de groene buitenruimte zoals onkruidbeheersing (niet chemisch) van verhardingen, half verhardingen en plantvakken.

- Het maaien van gras en het snoeien van hagen, heesters en solitairs. Daarnaast hebben wij ook boomspecialisten voor het onderhoud van de bomen.

Image

Adviezen & Projectbegeleiding nodig?

Weverling

Voordelen

Groenonderhoud draagt bij aan het aanzien en de kwaliteit van de leefomgeving
Investeren in groenbeheer zorgt voor een beter welzijn van de mens
Bekendheid met de wijk en bewoners betekent dat wij gericht kunnen meedenken
Effectief groenonderhoud en groenaanleg maakt wijken veiliger en socialer

Weverling Inschakelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
wij voorzien u graag van advies.

0174 - 24 36 65of

Contact