Volg ons

0174 - 24 36 65
info@weverling.nl

Boomaweg 27a
2681 RH Monster

Groen aanleg en onderhoud houden uw tuin gezond

Door onze jarenlange ervaring is Weverling Groenproviders op de hoogte van alle specifieke wensen en eisen op het gebied van groenonderhoud en -aanleg, zowel in de kleine dorpskernen als in stedelijke omgevingen.

Het laten aanleggen van een mooie tuin is onze specialiteit. Jouw tuin in een publieke omgeving duurzaam en groen achterlaten is ons doel. Bij een tuin kunt u denken aan een stadstuin of juist een groot park.

Duurzaam groenonderhoud

Groen is het kapitaal van de gemeente, maar meer nog van de mensen die er leven. Mensen hebben nu eenmaal groen nodig en houden ervan. Dat betekent dat inrichting, beheer en onderhoud van de groene buitenruimte veel aandacht en zorg verdient.

Groenaanleg, de investering dubbel en dwars waard!

Meer groen in de wijk levert zowel sociaal als financieel veel op. Mooier groen verbindt mensen. Hierdoor neemt vandalisme af en het gevoel van veiligheid neemt toe. Daarnaast stimuleert meer groen in een wijk of een binnentuin aanleggen de woning verhuur en -verkoop. Investeren in groen verdient zich dus altijd terug.

Image

Welke Groen Werkzaamheden doen wij?

Naast het aanleggen van de hele tuin kan Weverling Groenproviders het volgende periodiek onderhoud uitvoeren:

- Aanleg van groene buitenruimtes zoals (stads)parken, speelterreinen, binnentuinen, berm vergroening en rotondes. Hierin verzorgen wij de aanleg van bodemverbetering, beplanting, bomen, (half)verharding, hekwerk, speeltoestellen, gras en kunstgras.
- Onderhoud van de groene buitenruimte zoals onkruidbeheersing (niet chemisch) van verhardingen, half verhardingen en plantvakken.
- Het maaien van gras en het snoeien van hagen, heesters en solitairs. Daarnaast hebben wij ook boomspecialisten voor het onderhoud van de bomen.

Wilt u een duurzame gemeenschappelijke tuin aanleggen of misschien een nieuw stadspark of speelterrein? Dan moet u bij Weverling Groenproviders zijn!

Adviezen & Projectbegeleiding nodig?

Weverling

Voordelen

Groenonderhoud draagt bij aan het aanzien en de kwaliteit van de leefomgeving
Investeren in groenbeheer zorgt voor een beter welzijn van de mens
Bekendheid met de wijk en bewoners betekent dat wij gericht kunnen meedenken
Effectief groenonderhoud en groenaanleg maakt wijken veiliger en socialer

Weverling Inschakelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
wij voorzien u graag van advies.

0174 - 24 36 65of

Contact