Volg ons

0174 - 24 36 65
info@weverling.nl

Boomaweg 27a
2681 RH Monster

Ontwerp & advies

House of Green

De ervaren tuinontwerpers van ons label House of Green - Ontwerp & Advies zijn gespecialiseerd in het maken van inrichtingsplannen voor uiteenlopende buitenruimtes. Voor Weverling ontwerpen zij bijvoorbeeld diverse openbare en semi-openbare buitenruimtes, zakelijke buitenruimtes en groene buitenruimtes bij kinderdagverblijven en scholen. Daarnaast wordt er ontworpen voor eigenaren van vastgoed, voor verenigingen van eigenaren en voor diverse instellingen. Ook voor de particulier die kiest voor duurzaamheid en voldoende groen in de tuin, maakt House of Green creatieve en tegelijkertijd praktische tuinontwerpen. Door House of Green in te schakelen worden de buitenruimtes unieker, groener en duurzamer.

Bij (semi)openbare ruimtes speelt regelgeving een rol en is niet iedere beplanting of gebruik van materiaal geschikt. De tuinontwerpers van House of Green zijn hier ervaren in en weten iedere keer weer met een persoonlijke en unieke oplossing te komen bij ieder project.

House of Green presenteert haar tuinontwerpen zowel in 2D als in 3D, inclusief een beplantingsplan en een verlichtingsplan. Er zijn diverse mogelijkheden, ook voor uw project.

Kijk voor meer informatie op de website:

House of Green Website

Image

Weverling Inschakelen?

Neem contact met ons op, wij voorzien
u graag van deskundig groenadvies.

0174 - 24 36 65of

Contact