Als bedrijf investeren wij graag in onze werknemers, in duurzame inzetbaarheid en in de toekomst. Daarom bieden wij in 2020 een vitaliteitsprogramma aan. Afgelopen maandag om 7:15 uur was de officiële aftrap in de vorm van een inspirerende bijeenkomst waarbij sportfysiotherapeut Maurice van Veldhooven een interactieve en prikkelende presentatie gaf over “Gezondheid terug naar normaal”.

 

Vitaliteit voor iedere werknemer

Het vitaliteitsprogramma dat in samenwerking met Maurice van Veldhooven is opgezet bestaat uit diverse activiteiten waar onze medewerkers komende maanden aan kunnen deelnemen. Omdat vitaliteit bestaat uit uiteenlopende onderdelen en ieder persoon op een ander gebied hulp kan gebruiken of geïnspireerd raakt is er een ruim keuzeprogramma opgezet waaruit iedere werknemer minimaal 1 activiteit moet kiezen. Het activiteitenaanbod bestaat o.a. uit een voedingsworkshop, kickboks clinic, conditietest, wandelchallenge, wielrenproject, stoppen met roken cursus, verminder je gewicht cursus en pilates trainingen.

Na een gezond ontbijt en het ontvangen van een Weverling-Dopper kon iedereen gemotiveerd aan de werkdag beginnen! De kick-off en het vitaliteits-keuzemenu werden goed ontvangen en het merendeel van de werknemers heeft zich voor 2 of meer activiteiten ingeschreven. Op naar een blijvende vitaliteit!

Tags: , ,
Delen