Het is op onze Social Media even wat stiller geweest deze vakantie, maar we hebben zeker niet stil gezeten. Integendeel zelfs!

Enkele projecten zijn door middel van een foto-update al op onze website verschenen. Momenteel draaien er vele projecten.
Een paar hiervan zijn al afgerond, andere zijn nog in volle gang. De komende periode zullen we via onze Social Media kanalen laten zien wat ons bezig heeft gehouden.
Dat we bij Weverling druk zijn, is een duidelijk feit!

In de tussentijd hebben diverse van onze collega’s ook de mogelijkheid aangegrepen om nog vakbekwamer te worden!
In maart is onze collega Richard Lange gestart met de opleiding “Ambassadeur Leefbare Stad” bij Van Hall Larenstein in Velp. Aan de hand van diverse groeps- en individuele opdrachten heeft Richard als eindopdracht een casus uitgewerkt en verwerkt in een presentatie. Aan het eind van deze cursus mocht hij als één van de eersten in Nederland het certificaat in ontvangst nemen. Gefeliciteerd Richard!

Daarnaast zijn we onder andere op de beurs PROVADA geweest met NL Greenlabel, diverse bijeenkomsten over SROI en de urgentie hiervan bijgewoond en we waren aanwezig bij Floriade 2022 als een van de kartrekkende bedrijven namens de VHG.

Terug Naar Nieuws Overzicht
Delen