Wij zijn genomineerd! We zijn één van de genomineerden van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs! Wat een leuk nieuws, zeker in een tijd waarin groen meer in de belangstelling hoort te staan. Voor ons extra leuk, want het is ons jubileumjaar. Een hele eer!

Het MKB Westland reikt elk jaar deze prijs uit, en dit jaar zijn wij in de bevoorrechte positie om tot de laatste genomineerden te behoren!

De vele aanmeldingen laten zien dat Westlandse bedrijven graag in aanmerking komen voor deze prestigieuze onderscheiding. Onder leiding van Lars Boellaard worden de aanmeldingen bekeken. Hierin werd er meegenomen dat een bedrijf onderscheidend moet zijn en de marketingstrategie werd hierbij ook meegenomen. Innovativiteit binnen de branche was één van de punten waarop werd beoordeeld. Een mooi gegeven dat wij daaruit voortvloeien tot een nominatie!

We zijn erg blij met deze nominatie en dat ons bedrijf wordt gezien en opvalt. Dagelijks trekken wij er met ons bevlogen personeel aan om de omgeving groener te maken, want “groen maakt het verschil”!

Naast ons bedrijf zijn ook PB Tec en Non Pop Up genomineerd.

Vanaf nu is het duimen en afwachten, we hopen de prijs natuurlijk in de wacht te slepen!

Het is spannend, maar nu al leuk!

Op donderdag 21 november zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Laat een Reactie Achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *