Ontwerp

Wij helpen u graag met een creatief, duurzaam en doordacht ontwerp dat aansluit op uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Ieder ontwerp is uniek en onze werkwijze biedt vele voordelen.

Onze ontwerpers zijn specialisten op het gebied van uiteenlopende groene buitenruimtes: groot en klein, hoog en laag, verticaal en horizontaal, zowel zakelijk, publiek als particulier. Bij een goed ontwerp zijn de juiste balans, de (functionele) vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel.

We zijn bewust van het belang van zoveel mogelijk groen in het project. De toepassing van de juiste planten, bomen en heesters zorgen voor een goede biodiversiteit en verkoelen de omgeving. Om die reden is een kloppend beplantingsplan – waarbij rekening wordt gehouden met de omgeving, de diverse eigenschappen van de planten, de onderlinge verhoudingen en de seizoenen – een belangrijk onderdeel van het ontwerp.

Daarnaast is wateropvang en/of -afvoer erg belangrijk. Met handige, duurzame en praktische oplossingen zorgen wij voor een creatief en groen plan voor uw project.

Wij werken samen met professionele partners en leveranciers. Hiermee kunnen wij voor ieder project creatieve, groene en unieke ideeën en oplossingen ontwerpen.

Onze ontwerpers maken samen met u een duidelijk stappenplan waarbij we gezamenlijk bepalen welke stappen wel of niet en wanneer uitgevoerd worden. U ontvangt bij ons altijd een persoonlijke offerte op maat waarin duidelijk alle stappen en bijbehorende kosten vermeld staan. Hierdoor komt u tijdens het ontwerpproces niet voor verrassingen te staan.

Direct contact

Eden District

Adviezen & Projectbegeleiding nodig?

Weverling

Voordelen

Uitgebreide kennis- en ervaring met (strategisch) groenbeheer
Actuele kennis van flora- en fauna wetgeving
Ruime ervaring in duurzaam groenontwerp en duurzaam groenadvies
 
 

Weverling Inschakelen?

Neem contact met ons op, wij voorzien
u graag van deskundig groenadvies.

0174 - 24 36 65of

Contact