Ondanks het tekort aan personeel hebben wij ons bedrijf kunnen versterken met 6 nieuwe medewerkers. Wij zijn hier trots op, het binden en boeien van goede en enthousiaste mensen! Als certificaathouder van de Prestatieladder Socialer Ondernemen en dagelijks werkend met diverse SW-bedrijven zijn wij blij dat wij inmiddels ook Polen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst hebben genomen. Zo zie je maar, dat uit lange samenwerkingen hele mooie dingen mogen voortkomen!

In april hebben wij, naast de personeelsuitbreiding, een gezellige bowling-activiteit gehad met al het personeel. Zoals gebruikelijk stond in juni onze jaarlijkse personeels-BBQ op de planning! In een bloeiende kantoortuin en een lekker zonnetje konden wij genieten van heerlijke dingen, uiteraard met een drankje en een praatje erbij. Zowel vast- als inleenpersoneel was aanwezig op deze gezellige en zonnige vrijdagmiddag. Een mooi moment om mensen te verbinden!

Begin september hebben wij tevens een speciale borrel georganiseerd (naast onze standaard maandelijkse borrels), wederom in het zonnetje! En waarom? Omdat we meerdere dingen te vieren hadden! Allereerst hebben we dit moment aangegrepen om onze nieuwe bedrijfskleding te tonen en uit te delen. Onder andere onze auto’s en vlaggen waren al voorzien van het nieuwe logo. Ook de kleding is inmiddels gedrukt en gearriveerd en dat was wel een uniek moment! Verder hebben wij deze zomer met een groot deel van het personeel aan een WK-poule meegedaan. Deze middag was ideaal om hiervan de prijswinnaars te huldigen! Daarnaast hadden we een viertal jubilarissen die een bloemetje in ontvangst namen. Kortom, het was weer een hele gezellige afsluiting van deze week en de schoolvakantie.

Eind september zullen wij met zijn allen ons jaarlijkse Dagje Uit vieren! Dit is elk jaar een succes én mooi weer dus we kijken er al naar uit!

Terug Naar Nieuws Overzicht

 

Het is druk in deze warme(re) dagen, er is een groot tekort aan personeel in groenvoorzienend Nederland. Ook bij Weverling hebben we met man en macht gewerkt om alle werkzaamheden naar ieders tevredenheid uit te voeren. Echter zijn wij nog wel op zoek naar goede groene handjes! Op de site hebben wij diverse vacatures uitstaan, onder ‘Contact’ en dan ‘Vacatures’.

 

 

 

 

Delen