Wanneer je als bedrijf het vertrouwen krijgt om het groenbeheer op een begraafplaats of crematorium te mogen uitvoeren dan betekent dit dat ons werk een extra dimensie krijgt. Geen enkele andere groene omgeving laat zich hiermee immers vergelijken. Een betrokken groenverzorging leidt automatisch tot het meedenken over duurzaamheid, eco-ontwikkeling, indeling en efficiency, daar ligt onze meerwaarde. Wij zijn trots dat Weverling voor diverse begraafsplaatsen en crematoria al jaren het groenonderhoud mag uitvoeren.

Wij ondersteunen de begraafplaatsbeheerder waar nodig en mogelijk. Zo lopen onze hoveniers tevens voor de baar uit tijdens plechtigheden en voeren zij grafdelvingswerkzaamheden uit. Lees hier meer over onze werkzaamheden op begraafplaatsen en crematoria.

Leuke details:

  • Een betrokken groenverzorging op begraafplaatsen leidt tot het meedenken over duurzaamheid, eco-ontwikkeling, indeling en efficiency, daar ligt onze meerwaarde.
  • In 2020 hebben wij zelfs een ontwerp gemaakt voor een natuurbegraafplaats. Deze zullen wij in 2021 gaan aanleggen.
  • Onze hoveniers lopen tevens voor de baar uit tijdens plechtigheden en voeren grafdelvingswerkzaamheden uit. Respectvol en bijzonder werk.
Advies & Projectbegeleiding nodig?

Voorbeelden van begraafplaatsen waar Weverling werkt

Meer foto's

begraafplaatsen
Begraafplaatsen & Crematoria
Begraafplaatsen & Crematoria
Begraafplaatsen & Crematoria
Begraafplaatsen & Crematoria
Begraafplaatsen & Crematoria
Begraafplaatsen & Crematoria
Boomverzorging
Delen