In Capelle a/d IJssel hebben onze hoveniers van de vestiging Weverling Rotterdam en groene entree en daktuin voor deze zorginstelling van Zellingen Zorg ingericht. Door het jaarrond onderhoud zorgen onze hoveniers ervoor dat er een aantrekkelijke buitenruimte is voor de bewoners en bezoekers van dit mooie wooncomplex. We hebben bij de groenaanleg rondom deze zorginstelling gekozen voor het GreentoColour concept. Dit beplantingsconcept geeft o.a. een bijdrage aan een betere biodiversiteit. U leest er op onze pagina over duurzame vaste planten in het openbaar groen meer over.

Leuke details:

  • Voor deze zorginstelling in Capelle a/d IJssel hebben wij ook een daktuin aangelegd. De bewoners, medewerkers en bezoekers worden dus overal omringd door groen!
  • Bij de groenaanleg rondom deze zorginstelling hebben we gekozen voor het GreentoColour concept.
Advies & Projectbegeleiding nodig?

Het project in beeld

Meer foto's

Opdrachtgever: Zorgorganisatie De Zellingen

De Zellingen richt zich op mensen die korte of lange tijd ondersteuning, begeleiding, verzorging of verpleging nodig hebben met als doel dat men zo lang mogelijk zelfstandig blijft. Liefst thuis, in de eigen omgeving en als dat niet kan in een zorgomgeving waar men zich thuis en veilig voelt. Voor De Zellingen heeft Weverling Rotterdam de buitenruimte van deze zorglocatie helemaal heringericht en deze wordt jaarrond onderhouden. Wij onderhouden voor diverse zorglocaties van De Zellingen de buitenruimtes met veel plezier!
Delen