Volg ons

0174 - 24 36 65
info@weverling.nl

Boomaweg 27a
2681 RH Monster

Groenwerkzaamheden

Vaste planten in de openbare ruimte

Kleuren en variatie in het openbare groen, wij houden er van!

Een van de concepten waar Weverling mee werkt is het inmiddels bekende en beproefde GreentoColour®. Een duurzaam concept van Griffioen Wassenaar dat inmiddels bij vele gemeenten en overheidsinstellingen is toegepast. Wie voor het vaste plantenconcept GreentoColour® kiest, kiest voor kleur en fleur, biodiversiteit en dichtgroei binnen één groeiseizoen.

GreentoColour® is ontwikkeld vanuit de kosten van beheer voor de openbare ruimte. Het is ook goed toepasbaar voor kantoortuin, parkeerterrein, daktuin en andere locaties. Over een periode van ruim 15 jaar hebben Griffioens eigen ontwerpers meer dan 3500 projecten opgeleverd. Deze schat aan praktijkervaring staat tot uw beschikking om ook uw GreentoColour®-aanplant te laten slagen!

GreentoColour® bestaat uit een unieke formule toe die rust op vier pijlers: de juiste plant op de juiste plaats, grondverbetering, gebruik van acht planten in P11-kwaliteit per m² en een onderhoudsplan met als belangrijk onderdeel het kort afmaaien/mulchen/mesten in maart. Alleen bij het inzetten van alle 4 pijlers wordt een project een gegarandeerd GreentoColour®-project.

Image

Alle planten worden in grote P11-potten duurzaam geteeld op de ‘On the way to PlanetProof’ gecertificeerde kwekerij. Doordat de vasteplanten van dit concept zeer snel dichtgroeien is het beheer eenvoudig door minimale onkruidgroei. De diverse planten met hun verschillende bloeiperioden bieden van het vroege voorjaar tot het late najaar een gevarieerd kleurenpalet. Daarbij trekt de beplanting vele insecten aan zoals hommels, bijen en vlinders en geeft het daarmee een impuls aan de biodiversiteit.

Neem voor informatie contact op met Bas Veldhuizen of bekijk de mogelijkheden op www.greentocolour.com

Adviezen & Projectbegeleiding nodig?

Weverling

Voordelen

Belangrijk voor een gezonde ontwikkeling (geestelijk en fysiek)
Kinderen bewegen meer, intensiever en gevarieerder
Spelen wordt leuker en avontuurlijker op een groen schoolplein
De concentratie neemt toe en je hebt een extra buitenlokaal voor lessen

Weverling Inschakelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
wij voorzien u graag van advies.

0174 - 24 36 65of

Contact