Volg ons

0174 - 24 36 65
info@weverling.nl

Boomaweg 27a
2681 RH Monster

Beweeg- en hersteltuinen

Vermaeck Tuin

Beweeg- en hersteltuinen voor ouderen en zorgbehoevenden zijn eenzijdig gericht op de fysieke aspecten van bewegen. Deze tuinen beperken zich tot beweegtoestellen en gaan voorbij aan het meervoudige karakter van bewegen. Onze opvatting is dat bewegen aanzienlijk meer is dan het fysiek in actie komen. Mensen willen evenzeer sociaal, geestelijk, creatief en expressief geprikkeld worden.

Image

In de Vermaeck Tuin worden al deze elementen op natuurlijke wijze ingepast en met elkaar verbonden. Door het ontwikkelen van Vermaeck-eilanden is het mogelijk een totaalconcept aan te bieden. Het concept van De Vermaeck Tuin is tot stand gekomen door nauwe samenwerking met diverse specialisten en zorgbegeleiders. Daarmee is het concept uniek in haar opzet.

Adviezen & Projectbegeleiding nodig?

Over

Vermaeck Tuin

De Vermaeck Tuin is opgebouwd rondom drie thema-eilanden:

A. Spel en Bewegen
B. Creativiteit & Ontmoeten
C. Natuur & Ecologie

Deze thema-eilanden zijn op hun beurt onderverdeeld in drie sub-eilanden. De drie sub-eilanden spelen in op de verbreding en verdieping van het begrip “bewegen, beleven en gezondheid”. Aanvullende aspecten zijn ‘actief denken’, expressieve vormen, sociaal ontmoeten, educatie, kunstzinnig, relaxen, groen beleven en verzorgen.

Website Vermaeck Tuin

Weverling Inschakelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
wij voorzien u graag van advies.

0174 - 24 36 65of

Contact