Als bedrijf investeren wij graag in onze werknemers, in duurzame inzetbaarheid en in de toekomst. Daarom zijn wij bij Weverling begin dit jaar gestart met het aanbieden van een vitaliteitsprogramma voor onze werknemers. Door Corona en de daaruit voorvloeiende maatregelen hebben we het programma op diverse onderdelen wat moeten aanpassen, echter hebben we gelukkig veel van de activiteiten kunnen uitvoeren.

Onlangs trakteerden wij onze collega’s op gezonde shakes en fruitrepen en wordt er wekelijks fruit geleverd op de verschillende vestigingen.

De inhoud van ons vitaliteitsprogramma

Het vitaliteitsprogramma dat in samenwerking met Fysiotherapeut Maurice van Veldhooven is opgezet bestaat uit diverse activiteiten waar onze medewerkers aan kunnen deelnemen. Omdat vitaliteit bestaat uit uiteenlopende onderdelen en ieder persoon op een ander gebied hulp kan gebruiken of geïnspireerd raakt is er een ruim keuzeprogramma opgezet waaruit iedere werknemer minimaal 1 activiteit kon kiezen.

Het activiteitenaanbod bestaat o.a. uit een voedingsworkshop, kickboks clinic, conditietest, wandelchallenge, wielrenproject, stoppen met roken cursus, verminder je gewicht cursus en yoga trainingen.

 

Wij blijven vitaal!

De wandel-, yoga-, bootcamp- en spinningactiviteiten bevielen zo goed dat we deze hebben verlengd en wekelijks blijven aanbieden. Met de aangescherpte Corona-maatregelen zullen de lessen worden opgeschort, maar we merken gelukkig dat de deelnemers gemotiveerd zijn om zelf sportieve activiteiten te blijven ondernemen. Juist in deze tijd is vitaliteit extra belangrijk dus wij blijven onze medewerkers ondersteunen waar mogelijk! Zodra de groepsactiviteiten weer mogelijk zijn worden deze weer hervat.

Delen