Wij hebben verduurzamen en vergroenen hoog op de agenda staan.

Sinds enkele jaren zijn wij gecertificeerd voor de CO2 Prestatieladder en recent hebben wij het hoogste niveau bereikt, trede 5.

Het doel hiervan is het reduceren van CO2 uitstoot in de hele keten van de bedrijfsvoering. “Bij ons is het wagen- en machinepark daarin de belangrijkste factor” zegt directeur Menno Weverling. “Wij hebben al veel verbeteringen doorgevoerd in machines en gereedschappen, maar ook in logistiek door efficiënter plannen en bijvoorbeeld carpoolen.

Nu hebben we voor drie uitvoerders, die veel kilometers maken van en naar de projecten in de hele regio, geïnvesteerd in volledig elektrisch rijden” vertelt hij enthousiast.

Deze bestuurders rijden vanaf heden in hun Citroen e-Jumpy, die net als de Jumpy XL eerder dit jaar, zijn geleverd door Autobedrijf Van Schie uit ’s-Gravenzande.

Directeur Ernst Jan van Schie vertelt: “recent konden we voor het zusterbedrijf van Weverling, Allure Tuinen, ook al een nieuwe Citroën afleveren en nu deze drie mooie auto’s. Wij zijn verheugd dat Citroën een drietal aantrekkelijke elektrische modellen op de markt heeft. Een actieradius van 220 tot 330 kilometer en zeer comfortabel.”

De nieuwe auto’s zijn in de herkenbare huisstijl gebracht door Westdijk Reclame en van Rest Autoschade.

Zowel Van Schie als Weverling is erg tevreden met deze stap!

Op de foto zien we de trotse Ernst Jan van Schie (rechts) en Menno Weverling.

Delen