Woensdag 30 oktober hebben de overgebleven zes genomineerden zich aan de jury gepresenteerd tijdens een spannende pitchbijeenkomst bij Bird & Bird. Iedere genomineerde ondernemer kreeg de kans om de jury persoonlijk te laten zien dat zij of hij thuishoort in de finale van OndernemersPrijs Haaglanden 2020. Vervolgens is de jury onder leiding van Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland in overleg gegaan. Meteen daarna zijn de drie finalisten bekend gemaakt.

Er werd beoordeeld op thema’s als strategie, resultaten, duurzaamheid, maatschappelijk betrokkenheid, groei en toekomstvisie. Menno Weverling heeft een goede pitch gehouden en een bevlogen verhaal verteld. Op de foto zie je de juryvoorzitter een vraag stellen na de pitch.

Helaas kregen Menno en Niels Weverling na het lange juryberaad te horen dat Weverling niet tot de laatste 3 is doorgedrongen. Dat neemt niet weg dat zij tevreden (mogen) zijn!

Een mooie bevestiging dat Weverling Groenproviders in heel Haaglanden op de kaart staat en met deze nominatie een extra blijk van erkenning heeft gerealiseerd.

 

Menno tijdens pitch
Vraag jury na pitch
OPH2020 genomineerde
Delen