“Steden worden drukker, ruimte wordt schaarser. Groen maakt het verschil!”

Deze woorden vormden zo ongeveer de kern van de boodschap tijdens ons jubileumjaar 2019. En hoe actueel is het, juist nu in het corona-tijdperk! Mensen hebben behoefte aan een fijne woonomgeving, buitenlucht en groen om zich heen. Stebru Groep heeft dit goed begrepen en timmert al 15 jaar flink aan de weg. Er is een grote bouwopgave, een vergroeningsuitdaging én een klimaatakkoord. Met moderne, duurzame woningen voor vrijwel iedere doelgroep worden deze aspecten gecombineerd.

Projecten die Weverling realiseerde voor Stebru

Voor Stebru realiseerden wij onder andere de gemeenschappelijke tuinen bij een nieuw appartementencomplex op het terrein van de voormalige KRO studio’s in Hilversum en de daktuinen van nieuwbouwproject Caland Dock in Den Haag. De prettige samenwerking met de vooruitstrevende professionals van Stebru zorgt er steeds weer voor dat wij gezamenlijk succesvol zijn in het opleveren van duurzame nieuwbouwprojecten.

Jubileum magazine

Lees in het jubileummagazine van Stebru meer hierover.

Net als Weverling is Stebru een familiebedrijf, wij feliciteren de familie Steenbrugge en het hele team van harte met het 15-jarig bestaan. Dat er vele mooie projecten mogen volgen!

Delen