We bouwen verder.

Afgelopen augustus is de bouw van het nieuwe pand van Weverling Groenproviders gestart. Graag geven we je een update van onze nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn.

We bouwen door aan onze groene ambities. Transitie is de constante factor van een, in alle opzichten, roerig 2022. Dat zat bomvol met ontwikkelingen. En er zijn veel positieve veranderingen binnen Weverling Groenproviders. We kijken uit naar 2023 dat in het teken staat van doorpakken en bestendigen van deze transitie.

Vestigingsleider Martin geeft een update

Het afgelopen jaar was enerverend met de naweeën van de coronapandemie, een grillige arbeidsmarkt en gierende inflatie – om maar wat factoren te noemen. Echter, alle situaties waarmee we te maken krijgen hebben ook positieve kanten en kunnen kansen bieden. Groen is onverminderd populair en vergroenen staat terecht hoog op de agenda’s. 

Daarom was dit hét jaar van transitie en grijpen wij mogelijkheden aan om personeel te werven, boeien en binden, om de bedrijfsvoering verder te verduurzamen en om onze dienstverlening te optimaliseren.

Er groeit wat moois in Alphen a/d Rijn

In 2023 heeft Weverling 4 vestigingen in Zuid-Holland. Naast het hoofdkwartier in het Westland hebben we vitale vestigingen in Rotterdam, Den Haag en vanaf maart ook in Alphen aan den Rijn.
 
Hierdoor zijn we dicht bij het werk, dicht bij onze klanten en hebben wij medewerkers die het werkgebied kennen en zich er thuis voelen. Met als bonus minder lange aanrijtijden naar de projecten. En dat is voor iedereen beter!
 
Weverling richt zich op 4 activiteiten om klanten nog beter te bedienen en groene vraagstukken goed aan te vliegen. Advies, Ontwerp, Realisatie en Beheer. We werken voor uiteenlopende klanten die we overigens liever partners noemen. Partijen die – net als wijzelf – groen belangrijk vinden, vergroeningsvraagstukken hebben of het groenbeheer goed geborgd willen zien.
 
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en zien elkaar graag in 2023.


Voor onze vestiging in Alphen aan den Rijn zijn er nog vacatures beschikbaar:

Ook bij onze andere vestigingen kunnen wij versterking gebruiken! 

Bekijk onze vacatures

Tags: ,
Delen