Weverling Groenproviders opent vestiging in Alphen aan den Rijn

In mei 2022 start Weverling Groenproviders met de bouw van een nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn. Op een nieuw bedrijvenpark aan de Staalweg realiseert het bedrijf uit Monster al weer de vierde locatie.

 

Bekijk de teaser video hieronder!

Met deze uitbreiding speelt Weverling in op de groeiende belangstelling voor groen en voor het vergroenen van de leefomgeving. Ingegeven door de zorgen om het klimaat is de vraag naar groenvoorziening namelijk fors toegenomen. Weverling Groenproviders blijft mede daardoor flink doorgroeien. De oplevering en ingebruikname van het nieuwe bedrijfspand staan gepland voor het vierde kwartaal van 2022.

Weverling Groenproviders is gespecialiseerd in groenonderhoud en -aanleg in grootstedelijke gebieden en werkt onder meer voor woningcorporaties, gemeenten, bedrijven, (semi)overheden, begraafplaatsen en onderwijs- en zorginstellingen. Directeur Menno Weverling ziet dat de groensector volop in beweging is. “Steeds meer mensen worden zich bewust van het belang van groen in de omgeving. Wij hebben bewezen succesvol op de behoefte aan vergroening in te kunnen spelen en realiseren groenprojecten die tot de verbeelding spreken. Met ons team en ons dienstenpakket kunnen wij een brede doelgroep bedienen.”

Alphen a/d Rijn

Nieuw kantoor Weverling

Nieuwbouw krijgt groene accenten

De kavel waarop Weverling het nieuwe bedrijfspand gaat bouwen, is 2400 mgroot en ligt direct langs een aftakking van de Oude Rijn. Het pand biedt onderdak aan kantoorruimte, een kantine en een ruime bedrijfshal. Er komt een daktuin met uitzicht op het water en het pand krijgt veel groene accenten, zoals een groen dak en een groene gevel. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en zonnepanelen voorzien in de energiebehoefte.

Menno Weverling: “Ons groene hart vestigt zich letterlijk in het Groene Hart.”

Vierde locatie

Weverling Groenproviders is een sterke speler in de regio Haaglanden en het westen van Zuid-Holland. Vanuit de vestigingen in Monster, Den Haag en Rotterdam werken zo’n 100 gekwalificeerde medewerkers. In 2022 komt daar dus een vierde locatie bij. Menno Weverling: “Ik kijk ernaar uit om straks met ons familiebedrijf ook in Alphen aan den Rijn een vestiging te hebben. Ons groene hart vestigt zich dan letterlijk in het Groene Hart. Dat is mooi toch?”

Tags: ,
Delen