Weverling slaat eerste paal in Alphen a/d Rijn

Op vrijdag 26 augustus jl. is de bouw van het nieuwe pand van Weverling Groenproviders gestart. Op het nieuwe bedrijventerrein aan de Staalweg in Alphen aan den Rijn had zoon van de grondlegger en oud-directeur Fred Weverling de eervolle taak om de eerste paal in de grond te slaan.

Deze (mijl)paal vierde Weverling samen met Biersteker Bouw, Dak- en Geveltechniek, die de bouw van het pand op zich neemt. Dit is inmiddels de vierde locatie voor Weverling Groenproviders.
 
 


 
 


 


Fred Weverling slaat 1e paal in Alphen


Met deze uitbreiding speelt Weverling Groenproviders in op de groeiende belangstelling voor groen en voor het vergroenen van de leef- en werkomgeving. Hierbij vindt Weverling korte aanrijroutes en ‘wortels in de regio’ erg belangrijk, mede daarom is er voor een extra locatie gekozen.

 

 


 


Nieuwbouw krijgt groene accenten

Biersteker is koploper op het gebied van duurzaam bouwen en is daarom een bewuste keuze als partner én uitvoerder.

De kavel waarop Weverling het nieuwe bedrijfspand laat bouwen is 2400 m2 groot en ligt direct langs een aftakking van de Oude Rijn. Het pand zal een kantoorruimte, een kantine en een ruime bedrijfshal bevatten. Er komt een daktuin met uitzicht op het water, er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en zonnepanelen zullen voorzien in de energiebehoefte.

Tags: ,
Delen