Weverling brengt groen leven. En Weverling brengt groen tot leven.
Al bijna tachtig jaar zetten wij ons in voor een groene leefomgeving. Een wereld waarin mensen prettig wonen, werken en leven, samen met de natuur. Dat is onze visie op groenprojecten, en dat is altijd al zo geweest. Waar Weverling werkt, vindt een groene metamorfose plaats. Daar bloeit het leven op.

Nu is het tijd voor onze eigen metamorfose! 
Half januari 2018 hebben we onze nieuwe huisstijl gelanceerd, met een nieuw logo en een nieuwe slogan. En u zult deze nieuwe lijn overal op gaan tegenkomen; van ons briefpapier tot bedrijfskleding, van onze wagens tot de website.

De metamorfose hebben we uitgevoerd samen met bureau SPEAX in Naaldwijk. Op 22 december presenteerden we het nieuwe Weverling aan onze medewerkers tijdens de jaarafsluiting. Door middel van een video werd een brug geslagen tussen verleden en heden, er werden rolbanieren met het nieuwe logo onthuld en zelfs een auto met nieuwe belettering werd naar binnen gereden! Het gaf ons een gevoel van trots om bij dit mooie bedrijf werkzaam te zijn.

Dat trotse gevoel, samen met onze visie, willen we vanaf nu ook graag met u delen.

Niet langer zal alleen onze naam als logo fungeren, voortaan staat een krachtig beeldmerk symbool voor Weverling. Als basis daarvoor kozen we de W van Weverling, van daaruit is SPEAX de identiteit van ons bedrijf gaan uitwerken. Ons werk is gericht op groei: van natuur, van het contact tussen mens en die natuur, van natuur in de werk- en leefomgeving. De letter W lijkt te groeien, als gras of riet, vanuit een smalle basis naar een bredere top. Tegelijkertijd zien we er de diverse landschapslijnen in terug, zowel gebogen als recht, alsof je een project van Weverling vanuit de lucht bekijkt.

Never change a winning color!
De voor Weverling zo kenmerkende mosgroene kleur is behouden. Deze unieke kleur geeft namelijk perfect de symbiose weer tussen Weverling en de natuur. De toegepaste lichtgroene en citroengele kleuren zijn complementair aan het mosgroen.

De ‘W’ van Weverling als symbool voor groei, voor natuur, voor leven. Dit is de eyecatcher die wij met trots zullen dragen.

U kent ons als Weverling Groenprojekten. Met het nieuwe logo hebben we ook gekozen voor een nieuwe toevoeging aan onze naam: Weverling Groenproviders

Ontwerp, maar ook onderhoud. Aanleg, maar ook verzorging. We zien onszelf als providers in groen, die het totale proces begeleiden en de klant ontzorgen. Dit doen we voor een nog altijd groeiend aantal opdrachtgevers in de regio Westland, Den Haag en Rotterdam.
‘Groenproviders’ is een nuchtere toevoeging aan onze naam, met een beetje bravoure!

Met deze nieuwe, frisse uitstraling zullen wij onze visie de komende jaren verder uitdragen: het versterken van de groensector, het doorvoeren van duurzame toepassingen, maatschappelijk gericht ondernemen en het investeren in innovaties. Dit denken en doen hebben we samengevat in één krachtige slogan: Weverling brengt stad en land tot leven. Deze slogan krijgt onder meer een prominente plek op de voertuigen van het bedrijf.

Terug Naar Nieuws Overzicht
Delen